Om Kennel Infinity

Kennelinfinity.no er nettstedet der du finner alt du trenger å vite om den søte og elskverdige hunderasen keeshond. Når man skal kjøpe hund, er det selvsagt mange valgmuligheter, men litt for mange ender opp med standardvalg som labrador retriever, border collie, eller irsk setter. Hvis du skal anskaffe ny hund, så er en keeshond absolutt å anbefale. På sidene til kennelinfinity.no finnes alt av informasjon om keeshond både for deg som vurderer å kjøpe hund, og for deg som allerede har en keeshond du har blitt glad i. Også oppdretterne finner mye å tenke på etter å ha lest disse sidene.

KeeshondKeeshonden hører til rasegruppen spisshund, i likhet med for eksempel norsk elghund. Den er middels stor og fargene skal være grå og svart, mer grå enn svart regnes for å være best. Pelsen er svært lang, og hunden har krage. Halen er alltid krøllete og skal være god og buskete på en visningshund.

Keeshonder liker å leke. De som eier slike hunder liker ofte også
å leke, og http://www.roulette4fun.com/no er stedet for dem. Keeshonder er også svært opptatt av å lære nye ting, og elsker det når du gir den nye oppgaver og oppdrag. Det innebærer at dette er en rase som er svært velegnet til å delta i konkurranser innenfor grener som agility og dressur. Keeshonder kan også være førerhunder for barn og kortvokste voksne.

To ting man kan ha i mente når man vurderer å kjøpe keeshond er verdt å nevne. For det første har denne rasen fra gammelt av blitt brukt som vakthunder, så de liker å bjeffe litt (for å si det forsiktig). Det andre er at de har et dobbelt lag med lang pels, slik at det blir en del hår etter hvert. Dersom du ikke har tid til å stelle hunden, vil ikke keeshond passe for deg.